Ga terug

Wie is Morgana
Morgana
 staat voor kwaliteit en deskundigheid in de huidverzorgingbranche. Bij mijn schoonheidssalon bent u in professionele handen. Ik ben aangesloten bij ANBOS .

Huidverzorging
Uw huid is een uniek, persoonlijk en kostbaar bezit. De huid vraagt dagelijks om een aangepaste verzorging. Maar welke verzorging past bij u ?
In mijn salon bied ik u een scala aan mogelijkheden. Na een grondige huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld naar uw wensen en keuze.

Behandelingen
IK bied u gezichts- of lichaamsbehandelingen, oplossen van huidproblemen, gespecialiseerde behandelingen zoals ontharen met hars, elektrische epilatie , acnebehandelingen,  rug,schouder,nek,massage en diverse ontspannende massages.
Altijd is de doelstelling het behalen van zichtbaar en tastbaar resultaat. U voelt zich zelfverzekerder als u weet dat u er goed verzorgd uitziet.
Ik verzorg dag-,avond-, en bruidsmake-up
Producten
In mijn instituut wordt gewerkt met Derma Prime (verzorging) en Malu Wilz (make up)  Ik geef u een persoonlijk advies voor de verzorging van elke dag met de op uw huid afgestemde producten om de huid in een optimale conditie te blijven behouden.

Afspraak
Ik werk uitsluitend op afspraak zodat ik alle tijd voor iedere cliënt kan nemen. Indien u uw afspraak niet na kunt komen vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren aan ons te melden.